250 000 til ny tråkkemaskin!

Postet av Frosta IL den 15. Des 2015

Skispor

Det tikket nettopp en gladmelding inn på mobilen min. Frosta IL ved Skiavdelinga har fått 250 000 kr i støtte fra Gjensidigestiftelsen. Gratulerer til oss alle!


Det betyr at vi framover kan se fram til lekre skispor i lysløpa i årene framover. La oss håpe på mye snø, slik at vi alle kan nyte vår nye lysløpe under slike forhold som på bildet.Mulig å leie Klubbhuset.

Postet av Frosta IL den 18. Nov 2015


Det er nå mulig å leie Klubbhuset for alle medlemmer i Frosta IL for en billig penge. Det er også mulig for ikke-medlemer å leie Klubbhuset.

Regler for utleie og kontaktperson finner du under menypunktet Klubbhuset.Husk å betale medlemsavgiften din!

Postet av Frosta IL den 3. Okt 2015

Vi er avhengig av medlemsavgiften for å få Frosta IL til å gå i rundt til glede for alle våre store og små medlemmer. Alle som er med på treninger eller trener et lag, er å regne som medlemmer og skal derfor betale medlemsavgiften.

Per i dag koster det 150,- per år for enkeltmedlem og er dere flere i husstanden koster familiemedlemskapet 300,-

Familiemedlemskap innvilges familier hvor mor og/eller far og barn under 18 år er medlem av Frosta IL.

Avgiften betales inn på kontonr: 4459 20 12607.


Husk å oppgi navn og fødelsdato for alle i familien/den som betaler medlemskap. Skulle du få for liten plass i merknadsfeltet på giroen, send oss en epost: hovedstyret.frosta.il@gmail.com hvor du oppgir alle detaljer.


Nærmiljøanlegget

Postet av Frosta IL den 16. Sep 2015

Greta Skjevik rapporterte følgende om framdrifta til nærmiljøanlegget forrige torsdag:

"Nå har vi hatt flere kvelder med dugnad og gresset har begynt å gro og gjerde er oppsatt. Ble ferdig med det i går kveld og neste uke skal vi støpe kasteringene dem kom for en stund siden. Mattene til tilløpet i spyd er også kommet. De vil bli lagt ut til våren.

Vi er nå ivrig for å få dette ferdig nå mens det er bra vær og før vinteren kommer og det ser det ut som vi klarer.

Til neste år må vi prøve på å få til noen stevner. Med det fine anlegget vi har på Vinnatrøa, så er det godt mulig å få til det."

I går kveld, kjørte jeg ned for å se sjøl. Gressbanen ser lovende ut og gjerdene både ved overgangen mellom grus og gress i øst og skille mellom lengdegrop og løpebane var kommet opp. Flott innsats av nærmiljøgruppa!

Årets ildsjeler 2015

Postet av Frosta IL den 25. Aug 2015


ildsjel 2015001.jpgÅse-Britt og Rolf Vang fikk tildelt årets Ildsjelpris 2015.

Komiteen som har funnet fram til årets prisvinnere begrunner tildelingen med ekteparets utrettelige arbeid med å sette ut orienteringsposter og organisering av turorienteringen på Frosta. De er også ofte vertskap / kjentfolk for Veteranan Innherred turlag som blant annet arrangerer kulturelle turer hvor de viser hva Frosta har å by på. Åse Brit og Rolv er med sitt frivillige arbeid flotte ambassadører for Frosta.

http://frostaporten.no/2015/08/08/ildsjelprisen-20...

Bilde til høyre scannet fra Frostingen.


Frostadagen 2015 og nystylet område

Postet av Frosta IL den 8. Aug 2015

Mye folk og mangt å se på da årets Frostadag ble avviklet i og ved Frosta Hallen. Store flotte traktorer og vakre broderier blant lokalproduserte herligheter for sansene.

Folk sto i kø for å få kjøpt seg den tradisjonelle rømmegrøten fra Saniteten og etter hvert ble det fullt rundt de fleste bordene som hadde blitt satt ut. Praten gikk livlig og det såg ut til at folk hadde ei trivelig stund.

Frosta IL gjorde seg også bemerket på bygdadagen. Skigruppa solgte grillmat på yttersia, handballen kaffe og kaker i kiosken i hallen. I det nye klubbhuset vårt, var det også mulighet for å kjøpe seg kaffe og noe å bite i og ta en titt inn for å se på huset som straks vil være helt ferdigstilt.

Før den store dagen har vi fått ny asfalt i området. Plassen foran hallen og veien opp til idrettsanlegget har fått asfalt. I tillegg har vi fått asfalt foran det nye klubbhuset som trolig vil spare oss for mye renhold i årene framover.

Sist mandag gjorde flittige hender også sitt for at området ser nyfrisert ut i dag. Takk til alle som stilte på dugnaden :)


Tenk igjennom hva du publiserer i forhold til barn og idrett

Postet av Frosta IL den 16. Jun 2015


En god ting kan aldri gjentas for ofte:
Vær forsiktig med hva du publiserer når det kommer til barn!

Norges Idrettsforbund har utarbeidet et hefte som omhandler barns rettigheter og bestemmelser rundt temaet barneidrett. Er du voksen og tenker å publisere noe i forbindelse med et arrangement, les denne først. Barneidrettsbestemmelsene Brosjre.pdf
Ut.no

Postet av Frosta IL den 16. Jun 2015


NRK og Den Norske Turistforening har i løpet av de siste årene laget et fantastisk nettsted og applikasjon som tipser oss om turer i Norge.

Både applikasjonen og nettstedet er gratis å bruke. Du kan laste ned applikasjonen i Google Play eller App Store.

Åpner du nettstedet eller app'en, kan du søke opp en destinasjon og finne turer i nærheten av denne destinasjonen. Også turer på Frosta er å finne i her. For eksempel kan du finne de ulike delene av Frostastien og turen opp til Fjellhov.

Hvem som helst kan lage seg en brukerprofil og begynne å legge ut turer. Frosta IL ønsker å utfordre alle med en smarttelefon/gps-tracker som liker å gå tur, om å legge ut turene de har gått på ut. La oss sammen legge ut så mange turer vi kan, slik at våre sambygdinger lettere kan finne turer i nærområdet.

God tur!

Hjertestarter i Frostahallen

Postet av Frosta IL den 3. Jun 2015Frosta IL Håndball har montert en hjertestarter ved siden av sykebåra og førstehjelpskofferten like innenfor døra til selve Frostahallen.

Hjertestarteren utfører daglig en egensjekk av tilstanden og skal blinke med grønt lys. Dersom det derimot lyser rødt; ta kontakt med undertegnede.

Hilsen,
Frosta IL Håndball
Audun Kvamme

Mail: audun.kvamme@frostaporten.no
Mob: 951 22 668HÅNDBALLSTYRET 2014-2015

Postet av Frosta IL den 3. Jun 2015

Følgende personer ble valgt til å representere i styret for håndball avdelingen for 2014-2015.

Funksjon:Navn:Epost:Telefon
LederKirsten Fosslikirsten.fossli@fossli.no97592770
SekretærKristin Einarson Bergkristeinberg@hotmail.com45428498
Kasserer
Ole Davidsenole-dav@online.no93468315
MaterialforvalterBente P Abelsenbe-abel@online.no99163803
Sportslig leder
Merete Gunnarson tore.alstadvoll@nte.nbob93821463
Sportslig lederEva Nesshaug Lehnein-le@online.no97984053
VaraTorleif Kr Haugan torleif.haugan@gmail.com95176388
Valgkomite:
Marit R. Haugan (leder)
Hågen Reitan
Bodil Fossum Krog


Nærmiljøanlegget

Postet av Frosta IL den 12. Mai 2015

Vi begynner å nærme oss ferdigstillelsen av nærmiljøanlegget.


Ny Hjemmeside

Postet av Frosta IL den 11. Mai 2015

Brukervennlig, godt design, idrettstilpasset, klubbtilpasset og billig i drift

er noen av stikkordene som passer Idretten Online sin nye hjemmesideløsning.Her kan alle forskjellige ledere (eller utøvere om man ønsker) få tilgang til å skrive blogg artikler og nyhetssaker. Siden kan enkelt oppdateres med ny informasjon, nyhetssaker, arangementer eller annet som klubben ønsker å informere om. Alt ved hjelp av en PC med internett. Noen få klikk, dra et bilde inn fra skrivebordet, lagre og publiser og så har du den siste informasjonen tilgjengelig for alle på nettsidene deres.