Har du husket å betale medlemskontingent til Frosta idrettslag?

Postet av Frosta IL den 27. Sep 2016

Alle som regelmessig deltar i organisert aktivitet i regi av idrettslaget, eller representerer idrettslaget i idrettskonkurranser eller lignende, skal betale medlemskontingent til Frosta IL. Med «deltakelse» menes både å selv utøve idretten gjennom trening eller konkurranser, og å tilrettelegge for at andre skal kunne drive aktivitet i idrettslaget. Dette omfatter bl.a. trenere, lagledere og andre oppgaver som bidrar til gjennomføringen av trening, konkurranser og annen aktivitet i idrettslaget. Personer som bistår idrettslaget gjennom administrative oppgaver, drift og vedlikehold av anlegg mv. omfattes også.

Kontingent:
Enkeltmedlemkr 150,-
Familiekontingent kr 300,-

Familiemedlemskap innvilges familier hvor mor og/eller far og barn under 18 år er medlem av Frosta IL.

Betales inn på konto 4459 20 12607.
NB! Skriv inn navn og fødselsdato på medlemmene det betales for.

Kontingenten kan også betales via mCASH.

Spørsmål kan rettes til kasserer i Frosta il, Elin Flægstad Myrholdt, tlf. 90933146 eller epost: hovedstyret.frosta.il@gmail.com.