Valg av nye kandidater til Norges Håndball forbund Region Midt Norge/Nord Norge

Postet av Frosta IL den 29. Jan 2016

Kjære håndballvenner.

Valgkomiteen i NHF RMN/RNN har startet sitt arbeid og ber om at alle klubbene i Region Midt Norge og i Region Nord bidrar til å foreslå kandidater til styret i NHF Region Midt Norge/Nord Norge.

Som dere er kjent med, står vi overfor store muligheter men også utfordringer i perioden som ligger foran oss. Vi skal, om Regionstinget vedtar det, forene og utvikle en ny og stor håndball region, samt at vi skal utvikle, forberede og gjennomføre store prosjekter. En fusjonert Region er vårt utgangspunkt i det videre arbeidet.

Et kompetent styre er en forutsetning for at vi skal evne og ivareta de mål som settes i regionenes Mål- og Handlingsplan. Satsingsområder som Klubb, Bredde og Topp, herunder klubbutvikling, dommerutvikling, trenerutdanning, topphåndball, spillerutvikling, økonomi, marked og anlegg krever tilgang på riktig kompetanse i styret.

Valgkomiteen oppfordrer alle klubber og tillitsvalgte til å foreslå kandidater som innehar kompetanse og ikke minst evne og lyst til å være bidragsytere til et sterkt og bærekraftig Regionstyre. Det er ønskelig med bred kompetanse i Regionstyret, og vi er spesielt på leting etter personer med erfaring fra organisasjonsutvikling, økonomi og markedsføring. Valgkomiteen er opptatt av å finne kandidater som evner å se hele Regionen, og som ser det som sitt mantra at nettopp vår region skal være ledende på utvikling. Vi er derfor langt mer opptatt av personlige egenskaper hos et potensielt styremedlem, enn av geografisk bosted.

På Regionstinget i Stjørdal 21. og 22. mai 2016, skal styret velges for perioden 2016-2018.

Valgkomiteen ber om forslag til kandidater innen 12. februar 2016.

Tilbakemelding kan gis til leder av valgkomiteen:

joar.kirkeslett@gmail.com eller mobil 911 20 933.

Valgkomitéen NHF RMN/RNN

Joar Kirkeslett/Leder