Frostadagen 2015 og nystylet område

Postet av Frosta IL den 8. Aug 2015

Mye folk og mangt å se på da årets Frostadag ble avviklet i og ved Frosta Hallen. Store flotte traktorer og vakre broderier blant lokalproduserte herligheter for sansene.

Folk sto i kø for å få kjøpt seg den tradisjonelle rømmegrøten fra Saniteten og etter hvert ble det fullt rundt de fleste bordene som hadde blitt satt ut. Praten gikk livlig og det såg ut til at folk hadde ei trivelig stund.

Frosta IL gjorde seg også bemerket på bygdadagen. Skigruppa solgte grillmat på yttersia, handballen kaffe og kaker i kiosken i hallen. I det nye klubbhuset vårt, var det også mulighet for å kjøpe seg kaffe og noe å bite i og ta en titt inn for å se på huset som straks vil være helt ferdigstilt.

Før den store dagen har vi fått ny asfalt i området. Plassen foran hallen og veien opp til idrettsanlegget har fått asfalt. I tillegg har vi fått asfalt foran det nye klubbhuset som trolig vil spare oss for mye renhold i årene framover.

Sist mandag gjorde flittige hender også sitt for at området ser nyfrisert ut i dag. Takk til alle som stilte på dugnaden :)