Ut.no

Postet av Frosta IL den 16. Jun 2015

NRK og Den Norske Turistforening har i løpet av de siste årene laget et fantastisk nettsted og applikasjon som tipser oss om turer i Norge.

Både applikasjonen og nettstedet er gratis å bruke. Du kan laste ned applikasjonen i Google Play eller App Store.

Åpner du nettstedet eller app'en, kan du søke opp en destinasjon og finne turer i nærheten av denne destinasjonen. Også turer på Frosta er å finne i her. For eksempel kan du finne de ulike delene av Frostastien og turen opp til Fjellhov.

Hvem som helst kan lage seg en brukerprofil og begynne å legge ut turer. Frosta IL ønsker å utfordre alle med en smarttelefon/gps-tracker som liker å gå tur, om å legge ut turene de har gått på ut. La oss sammen legge ut så mange turer vi kan, slik at våre sambygdinger lettere kan finne turer i nærområdet.

God tur!