Har du husket å betale medlemskontingent til Frosta idrettslag?

Postet av Frosta IL den 27. Sep 2016

Alle som regelmessig deltar i organisert aktivitet i regi av idrettslaget, eller representerer idrettslaget i idrettskonkurranser eller lignende, skal betale medlemskontingent til Frosta IL. Med «deltakelse» menes både å selv utøve idretten gjennom trening eller konkurranser, og å tilrettelegge for at andre skal kunne drive aktivitet i idrettslaget. Dette omfatter bl.a. trenere, lagledere og andre oppgaver som bidrar til gjennomføringen av trening, konkurranser og annen aktivitet i idrettslaget. Personer som bistår idrettslaget gjennom administrative oppgaver, drift og vedlikehold av anlegg mv. omfattes også.

Kontingent:
Enkeltmedlemkr 150,-
Familiekontingent kr 300,-

Familiemedlemskap innvilges familier hvor mor og/eller far og barn under 18 år er medlem av Frosta IL.

Betales inn på konto 4459 20 12607.
NB! Skriv inn navn og fødselsdato på medlemmene det betales for.

Kontingenten kan også betales via mCASH.

Spørsmål kan rettes til kasserer i Frosta il, Elin Flægstad Myrholdt, tlf. 90933146 eller epost: hovedstyret.frosta.il@gmail.com.GAIA

Postet av Frosta IL den 29. Aug 2016

GAIA starter opp igjen onsdag 31.08.2016 kl. 18.00 - 20.00. I dag blir vi å finne i klubbhuset på Vinnatrøa.

Fremover vil onsdager i tidspunktet 18.00-20.00 være fast for høstens GAIA.

I høst kjører vi en ny vri med å flytte litt rundt på oss, slik at vi kan få sett mer av bygda og forhåpentligvis flere av Frostas innbyggere.

Vi starter med Vinnatrøa, og kommer til å oppholde oss i det nye klubbhuset til Frosta IL og Neset FK. Her vil vi være onsdagene ut september. Fra oktober vil vi være å finne i et annet forsamlingshus (vil bli annonsert).

Integreringstjenesten har fått flere nyansatte, og vi har bosatt flere nye personer i vår - håper du vil komme og bli litt kjent med oss!

PS: Ta med deg treningsklær om du ønsker det - kanskje noen vil løpe en runde eller to?

Kiosken er åpen, og inntekter av salget går til Neset FK.

Velkommen store og små !250 000 til ny tråkkemaskin!

Postet av Frosta IL den 15. Des 2015

Skispor

Det tikket nettopp en gladmelding inn på mobilen min. Frosta IL ved Skiavdelinga har fått 250 000 kr i støtte fra Gjensidigestiftelsen. Gratulerer til oss alle!


Det betyr at vi framover kan se fram til lekre skispor i lysløpa i årene framover. La oss håpe på mye snø, slik at vi alle kan nyte vår nye lysløpe under slike forhold som på bildet.Årets ildsjeler 2015

Postet av Frosta IL den 25. Aug 2015


ildsjel 2015001.jpgÅse-Britt og Rolf Vang fikk tildelt årets Ildsjelpris 2015.

Komiteen som har funnet fram til årets prisvinnere begrunner tildelingen med ekteparets utrettelige arbeid med å sette ut orienteringsposter og organisering av turorienteringen på Frosta. De er også ofte vertskap / kjentfolk for Veteranan Innherred turlag som blant annet arrangerer kulturelle turer hvor de viser hva Frosta har å by på. Åse Brit og Rolv er med sitt frivillige arbeid flotte ambassadører for Frosta.

http://frostaporten.no/2015/08/08/ildsjelprisen-20...

Bilde til høyre scannet fra Frostingen.


Frostadagen 2015 og nystylet område

Postet av Frosta IL den 8. Aug 2015

Mye folk og mangt å se på da årets Frostadag ble avviklet i og ved Frosta Hallen. Store flotte traktorer og vakre broderier blant lokalproduserte herligheter for sansene.

Folk sto i kø for å få kjøpt seg den tradisjonelle rømmegrøten fra Saniteten og etter hvert ble det fullt rundt de fleste bordene som hadde blitt satt ut. Praten gikk livlig og det såg ut til at folk hadde ei trivelig stund.

Frosta IL gjorde seg også bemerket på bygdadagen. Skigruppa solgte grillmat på yttersia, handballen kaffe og kaker i kiosken i hallen. I det nye klubbhuset vårt, var det også mulighet for å kjøpe seg kaffe og noe å bite i og ta en titt inn for å se på huset som straks vil være helt ferdigstilt.

Før den store dagen har vi fått ny asfalt i området. Plassen foran hallen og veien opp til idrettsanlegget har fått asfalt. I tillegg har vi fått asfalt foran det nye klubbhuset som trolig vil spare oss for mye renhold i årene framover.

Sist mandag gjorde flittige hender også sitt for at området ser nyfrisert ut i dag. Takk til alle som stilte på dugnaden :)


Powered by: Bloc